Legendárny čaj – IVAN : prebúdza genetickú pamäť a obnovuje spojenie s predkami…?
IVAN-čaj, vrbovka sa vrátil do našich životov 🙂
Vrátil sa po dlhom „zabudnutí“. Kedysi bol jedným z hlavných produktov Ruského exportu. Celá Európa pila len tento „Koporský čaj“ ( Koporja- sibírska oblasť, kde boli obrovské laboratória pre „tajné cibrenie“ technologického procesu fermentácie a výroby).
Potom do Európy vstúpili cejlónsky čaj a čierny čaj z Indii a pôvodný ruský čaj „vytlačili“ a potom bol čaj z Kupriny úplne zastavený : nesmel sa vyrábať a používať ani v Rusku.
IVAN-čaj – čaj, ktorý má meno, dnes pozná len malý kruh zasvätených
Záhada ? Tajomstvo?
Do začiatku XXI. storočia bola takmer zabudnutá a stratená tradícia, ale aj technológia IVAN -čaju.
Po revolúcii Stalin obnovil výrobu „Koporského“ čaju. Čo také vedel Stalin o tomto čaji, že ho to prinútilo obnoviť tradíciu tohto čaju ? Určite vedel o sakrálnom zložení a pôsobení ! A asi vedel o tom aj Hitler, lebo posledný úder „čaju“ !? – bol spôsobený hitlerovskými vojskami v 1941 roku. Aj keď musel Hitler ustúpiť od skoro víťazného pochodu na Moskvu, poslal svoje najlepšie divízie do Koporje : a tam tankami zničil nie len všetky
laboratóriá i ľudí, ale zničil aj všetky plantáže, kde na ružovo kvitla Kuprina úzkolistá…..!
Čo to bol za nepochopiteľný hnev na ruský čaj ?!
Podľa historika V. A. Čudinova bola kedysi Európa – SLOVANSKÁ, s názvom Rus Jara, s hlavným mestom Arkona na ostrove Rujana( v súčasnosti nemecký ostrov Rugen).
Potom Rus Jaru dobili germánski útočníci a podľa nemeckých historikov je celé východné Nemecko posiate hrobmi Slovanov. Taká je tragická realita a historická pravda. Zvyšky Slovanov boli násilne asimilované a kresťanstvo a latinský jazyk – dokonali potlačenie Slovanského vedomia. Západná civilizácia začala vykladať dejiny po „svojom“. Nový beh dejín narušili ruskí obchodníci, ktorí začali do Európy dodávať „Koporský“ čaj a začalo sa diať niečo neuveriteľné: takmer v prerodenom „nemeckom“ obyvateľstve sa začali prebúdzať ruské gény a slovanská identita. Začali znovu zapaľovať „Krody“ (pohrebné ohne – znamenajú posmrtné odoslanie duše človeka „K Rodu“) a ľudia začali oslavovať pradávne slovanské sviatky a rituály.
Západná elita – bola asi v šoku !
Niet divu, že Hitler nariadil vojskám zrovnať Koporje so zemou. Bola to genetická nenávisť a strach ? !
Takže čo je to za tajomné byliny, ktoré prebúdzajú genetickú pamäť? A nie len pamäť, ale poskytujú aj spojenie s predkami ?
Samotná rastlina sa nazýva Kyprina úzkolistá, vysoká 1,5 až 2 metre, s pyramídou prekrásne rúžových kvetov– podobá sa na antény pre komunikáciu s vesmírom, či s hlbokým vnútorným Ja podvedomia….
Rastie v kolóniach- spoločenstvách : vyzerá to akoby sa ľudia zhromaždili na nejaké zasadnutie, na ktorom spoločne o niečom budú rozhodovať…:) Ako za starých dobrých čias : „na kope“ takže Kopra= „Kopa k RA“ – „spoločne k Bohu“ ?
Prečo nie ? Bylina prebúdza vedomie aj podvedomie a treba povedať, že veľmi účinne, to už bolo historicky, aj experimentálne overené.
V súčasnosti sa začalo zaujímať a postupne obnovovať tajomnú technológiu a fermentáciu SIBÍRSKE ZDRAVIE v Novosibirsku ( nedaleko jazera Bajkal a pohoria Altaj, kde na bájnom ostrove Oľchon- v „srdci Sibíri“ sa stretávajú liečitelia a šamani z celého sveta… kde žije aj Anastázia (podľa kníh V. Megre) … tu je vraj najsilnejšie energetické miesto, najčistejšia voda a najočistnejšie byliny … Je to náhoda?
Listy vŕbovky pripomínajú tak troch listy vŕby a po rusky sa vŕba povie „íva“ odtiaľ je len krok ku IVAN-ČAJ
Ivan – typické ruské meno, ktoré nosili bohatieri, udatní, silní, krásni, mladí, príťažliví – teda jedným slovom mužní. Keď v minulosti skúsenosťou ľudia overili, že pitie odvaru z vŕbovky má podporný vplyv na potenciu tak sa z tejto rastlinky stal IVAN-ČAJ
V jednej dedine žil Ivan – miloval lúky, lesy a rozumel rastlinám tak, ako málokto. Nosil oblečenú červenú košeľu a vždy, keď sa na zelenej lúke čosi začervenalo, ľudia hovorili: To je IVAN, ČAJ hľadá.
Sibírske Zdravie krátko na to, ako zahájilo výrobu IVAN – čaju získalo 1.cenu : Zlatú medailu na medzinárodnej súťaži : Najlepší produkt na 23. PROD – EXPO 2016.
Zatiaľ kvôli nízkemu povedomiu ľudí nezískal na trhu úspech vo veľkom , ale zvesti o jeho účinkoch sa šíria …. Sú to aj liečebné účinky: posilňuje imunitu, obnovuje sily, znižuje psychické napätie, stres a depresívne stavy, znižuje bolesti hlavy a tlak, zlepšuje proces krvotvorby a zraku, má vynikajúce účinky na prevenciu rakoviny prostaty a onkologických ochorení…
Je to silný prírodný čistič, antioxidant – „životabudič“ !
Ale hlavná vlastnosť IVAN-čaju je : sakrálne zloženie, teda posvätnosť!
Je to návrat k predkom a prebudenie rodovej genetickej pamäti.
Niet divu, že tieto vlastnosti „strašia mocných – manipulátorov“ celé veky …
Prielom vo vedomí Rusov a Slovanov je už v plnom prúde.
Je to aj vďaka ruskému čaju -IVAN s odkazom predkov: obnovte svojho Slovanského ducha !
IVAN-ČAJ je vlastne sušený list kypriny (vŕbovky) úzkolistej (lat. Epilóbium angustifolium), v ktorom môžu byť primiešané kvety tejto byliny, ktorá rastie v miernom pásme severnej pologule. Koncom júla zakvitá nádhernými svetloružovými kvetmi a jej veľké skupiny sú ozdobou lesných čistín, lúk alebo riedkych lesíkov.
Vŕbovka obsahuje: triesloviny, sliz, celulóza, vitamín C, železo, meď, mangán, draslík, vápnik, titán, molybdén, taníny a silice.
Účinky:
- Pôsobí protizápalovo (vitamín C),
- má hojace účinky na podráždenú sliznicu žalúdka a čreva (pomáha pri vredovej chorobe žalúdka a dvanástnika),
- vďaka obsahu niektorých prvkov pomáha pri ochoreniach prostaty a aj problémoch s potenciou (nie je náhradou klasickej liečby takýchto ochorení),
- Je účinný pri ochoreniach močového ústrojenstva,
- Pôsobí ako jemné sedatívum pri rozrušení, je vhodný pre ľudí nadmerne podráždených, upokojuje a zlepšuje náladu,
- odstraňuje migrény a bolesti hlavy,
- podporuje vstrebávvanie železa,
- zlepšuje funkčnosť imunitného systému,
- pomáha pri prevencii zubného kazu,
- zmenšuje intoxikáciu organizmu.
Priprava voňavej šálky Ivan čaju:
Do nahriatej šálky vložiť 1 vrecúško, zaliať vriacou vodou a nechať lúhovať cca 10-15 minút. Možno dochutiť medom. Jeho výhodou je, že sa dá popíjať aj studený a môže stáť v šálke aj 24 hodín bez toho, aby stratil čosi zo svojich účinkov.
Kolekcia fyto-čajov spol. SIBÍRSKE ZDRAVIE, podľa prastarých burjatských receptúr z divoko-rastúcich bylín zo srdca Sibíri- bájneho ostrova OĽCHON, vyrobených najnovšími technológiami:
- čaj AMINAJ EM- „Bylina života“ : s ľubovníkom i vratičom na čistenie pečene a
žlčníku - čaj SEBER NUUR- „Čisté jazero“ : čistí črevnú mikroflóru, ale i každú bunku v tele
- čaj BELEN AMIN – „Ľahké dýchanie“ : kamilky,mäta a lipa na čistenie pľúc a
priedušiek - čaj UJAN NOMO – „Ohybný luk“ : praslička, šípky a túžobník na čistenie ľadvín a
kĺbov - čaj SAGAN CHARASGAJ- „Biela lastovička“– ženský čaj so srdcovníkom sibírskym
- čaj CHUBAD SAJ – „Perlový čaj“ : čaga, žeň-šeň -očista pankreasu, metabolizmus
cukrov - čaj ŠANGA ZURCHEN- „Silné srdce“-upokojuje,chráni pred stresom, znižuje
cholesterol - čaj KURIL SAJ – „Kurilský čaj“-zlepšenie metabolizmu a črevnú mikroflóru,
protizápalový
–čaj ŠEDITE NOJR – „Čarovný sen“: s valeriánkou – upokojuje nervy, srdce i spánok - čaj CAMELIA SIBIRICA-“Zlatý koreň „ s radiolou rúžovou, klinčekami a pomarančom-
dodá mimoriadny náboj energie a vitality, s príjemným zážitkom vôni, chuti a pohody 🙂
pre viac info píšte email: lenkaslnieckova@gmail.com
Zdroj: Siberian Health